2010. július 18., vasárnap

Művészetek Völgye 2010. 07. 23. - 08.01. Taliándörögd Óvodakert

Szöveg a programfüzetben és a saját tervezésű plakát: 

COMMUNART – közös rajzolás korhatárok nélkül
Ez a program mindenkinek szól, aki szeret rajzolni, aki kíváncsi, hogy mások mit látnak bele a firkáiba, hogyan alakítják tovább, hogyan változik a kép minden egyes pillanatban. Az is jöhet, aki úgy gondolja, hogy nem tud rajzolni, hiszen nem egy remekmű készítése a cél, hanem élvezni a közös alkotás létrejöttét.
A foglalkozásokat tartja: dr. Pál Gyöngyi: képzőművész és rajztanárnéni

SZÍNRŐL SZÍNRE MESEVILÁG
mesés-rajzos foglalkozás

Rajzos alkotással összekapcsolt szerepjáték, ahol mindenki a saját mesehősét alkotja meg, lerajzolja, kivágja és animálja. A foglalkozás célja a közös meseélmény, kapcsolatok teremtése, közösségteremtés, és persze a sok móka és kacagás.

A foglalkozásokat tartja:
Torma Zita: meseterapeuta és pszichológus
dr. Pál Gyöngyi: képzőművész és rajztanárnéni

MANDALAKÖR

„A mandalát nézve, saját mandalánkat létrehozva harmonizálhatjuk magunkat, a nekünk tetsző képpel gyógyíthatjuk testünket, lelkünket, kikapcsolódhatunk stresszes világunkból, és rég elfeledett igazságokra, emelkedett, tiszta gondolatokra és különleges összefüggésekre ébredhetünk rá.”

A foglalkozásokat tartják: Bánvölgyi Helga és Besír Kata

Az idelátogatók saját mandalát készíthetnek, s aki szeretné, megtudhatja mit rejt a sajátja. Egy közös, óriásmandala is készülni fog természetes anyagokból (magvakból, ágakból, virágokból), majd megtudhatnak sok érdekességet a mandalákról, hogy honnan erednek, mit szimbolizálnak, a színek jelentéséről, különböző kultúrák mandaláiról, s gyógyító hatásairól.

A rendezvény szervezője:  Torma Béla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése